Новорічний подарунок

Новорічний подарунок детальне фото

Новорічний подарунок

25.груд.2018

Друзі, вже зовсім скоро цей рік підійде до кінця. Перша половина грудня видалася такою "гарячою" завдяки вашим замовленням, що ми зовсім забули про День Народження нашої маленької компанії Fresh Tattoo: 15 грудня нам виповнилось 2 роки! І навіть не віриться, адже здається, що тільки в цьому році почали працювати :-). Все тому, що сайт запустили тільки навесні, а почали його робити в серпні 2017 року. А ще до цього було багато роботи по створенню бази наших трафаретів, яких вже понад 1800 видів і постійно додаємо нові! :-)

Але ж і в минулому році було багато проведено Ксенією курсів з боді-дизайну, а в цьому ще більше! А це значить, що ми все робимо не даремно, біо-тату розвивається в Україні :-).

Думали ми організувати розіграш подарунків, але в грудні вже не встигаємо. Перенесемо на січень, коли у всіх буде більше вільного часу. Але без подарунків ми не хочемо вас залишити! Ми і без приводу завжди намагаємося вас радувати подаруночками, і будемо продовжувати в тому ж дусі в новому році :-).

А в цьому ми презентуємо наш перший варіант прайса з боді-дизайну!

 Він формату А3, ціни зможете вписати свої. Навіть якщо потрібно буде замінити, то ми плакат недорого оцінили - всього 25 грн. Як для "проби пера", цілком добре вийшло. Ми вислухаємо вашу думку, може з'являться нові ідеї для плакатів, і після перенесемо на більший формат або більш дорогий вид друку.

Ще новина - у нас нарешті з'явилися в продажу кишеньки для трафаретів!

Ви дуже просили, і ми реалізували класичні варіанти на 30, 49 і 70 клітинок за 95, 135 та 180 грн відповідно. Але ми будемо не ми, якщо не придумаємо щось своє, так що стежте за новинами;-).

І найприємніше, всім нашим клієнтам ми даруємо плакатик з прайсом! ;-).

 Просто оформіть замовлення через сайт або будь-яким іншим способом, і на 1 плакат отримаєте знижку 100% по купону FREEPRICE або ми виправимо в замовленні :-).

Відправляти будемо в спеціальних коробках, так що не помнеться. І ми розуміємо, що ціна доставки виходить порівнянна з ціною подарунка, тому вас не квапимо, можете приурочити до свого найближчого замовлення і ми додамо плакат.

В кінці року прийнято підводити підсумки, може і ми це зробимо, як закінчиться робочий тиждень :-). Цифр багато, ідей і побажань ще більше!

Головне що хочеться сказати - дякую велике вам, за те що повірили і вибрали нас! Ми сподіваємося, що і далі будемо спільно розвиватися і рости, і в наступному році буде більше приводів для радості і гордості за наші результати :-). З наступаючим Новим 2019 Роком!



Теги

To Top