Подарунок за анкету!

Подарунок за анкету! детальне фото

Подарунок за анкету!

28.бер.2024

Вітаємо всіх наших незламних майстрів та митців блиск-тату та боді-дизайну!

Ми, Ксенія Та Олексій, з 2017 року намагаємось розвивати творчість, надавати можливість дарувати красу для дітей та дорослих під торговою маркою Fresh Tattoo. Ми пристосувались до роботи під час ковіду, хоч в перший день карантину народився наш син. Ми вирішили повернутись додому в Харків в травні 2022 року, а в червні відновили роботу. Ми цінуємо кожного нашого замовника і вдячні за підтримку всі ці роки!

І знов країна і наше місто були під ударами ракет та дронів, досі є перебої зі світлом, водою та опаленням в Харкові та інших містах та містечках. Але ми вирішили не зупинятись і підтримати всіх наших замовників, як і ви це завжди робили.

Саме до старту гарячої пори, ми вирішили дізнатись більше про вас: які проблеми при роботі з блиск-тату виникають, як їх вирішуєте, що подобається або не подобається в нашій продукції та роботі Fresh Tattoo.

Хочемо підкреслити, що анкета лише для тих, хто вже робив замовлення у нас. Бо цікавить саме ваш досвід. Заповнення анкети займе декілька хвилин, а в нагороду за витрачений час та за плідну співпрацю, ми подаруємо новеньку колекцію із 27 трафаретів у розмірі 5*5 см (поточна вартість 141 грн), або колекцію "З Україною в серці" у розмірі 6*6 або 5*5 см на ваш вибір.

Для того, щоб захистити себе від можливих зловживань або шахрайства, ми сформували правила цієї акції:

  1. На колекцію трафаретів у подарунок можуть претендувати анкети, в яких вказано номер телефона та / або Прізвище та Ім'я нашого покупця. Всі анкети будуть перевірятись за цими параметрами по базі замовлень з 2017 року.
  2. Якщо раптово замовлення не потрапило до нашої бази, то ми попросимо Вас написати з акаунта у соцмережах або у Вайбер, в якому є листування з приводу замовлення.
  3. Анкета має бути заповнена коректно, відповіді - зрозумілі. У разі виникнення питань, ми можемо уточнювати за вказаним контактом.
  4. Після перевірки анкети за вищевказаними параметрами, на вказану пошту буде відправлений унікальний купон на 100% знижку (подарунок) .
  5. Купон буде діяти протягом 2 місяців і буде прив'язаний до вказаних контактних даних.
  6. При подальшому оформлені замовлення на сайті, ви можете самостійно ввести купон та обрати подарунок із списку. Інші умови замовлення діють, як і раніше: мінімальний розмір замовлення по передплаті з доставкою Новою Поштою - 150 грн. Післяплата для всіх товарів, окрім трафаретів поштучно - від 300 грн. Від 600 грн при сплаті відразу діє безплатна доставка. Детальніше тут: https://fresh-tattoo.com/dostavka-i-oplata/
  7. Можна оформити замовлення й іншим чином: через наші соцмережі, за номером телефону 066-792-0-692 або по Вайберу/Телеграму за цим же номером. Умови замовлення діють, як і у попередньому пункті.
  8. Замовлення з безплатною колекцією будуть відправлятись по черзі. Термін відвантаження Вашого замовлення буде вточнюватись менеджером безпосередньо по факту замовлення.
  9. TM Fresh Tattoo залишає за собою право відмовляти у подарунку учасникам опитування, які не були нашими замовниками раніше, вказали некоректні дані та відповіді, мають ознаки шахрайства.
  10. Опитування буде дійсне протягом двох тижнів.
Теги

To Top